Min vanliga otur

När min inflammation i handen försvann dök revbensinflammationen upp. När den gick över fick jag inflammation på båda benens baksida lår. Jag blev jättesvullen, öm, röd och varm. Det tog några dagar innan det blev bra. Jag fick sen en liten inflammation ovanpå axeln. Nu har axeln blivit bra men käkleden krånglar extra mycket idag. Precis när man börjat känna sig glad över att ingreppet blivit uppskjutet så börjar käkleden bli sämre. Det var ju inte så bra. Och fast jag sovit varje natt med mina specialskenor och stödsaker för käkleden i flera år(?) så går det åt fel håll. Jag kunde knappt tugga i mig min frukost i morse. Ännu svårare var det att få in skeden i munnen då jag inte kunde gapa så stort.
Förstår ni min frustration och trötthet? Frågan är ju vad inflammationen sätter sig nästa gång. Jag har redan känningar i ett annat revben nu… Det är nog med dem inflammationerna och smärtan i övriga delar av kroppen. Jag förstår inte hur snabbt inflammationerna sprids runt i kroppen för att orsaka smärta. Minsta ansträngning och jag blir röd, varm, svullen och inflammerad. Ändå ska jag försöka bygga upp muskler så att kroppen tål mer, så att det inte ska bli så här. Men det är riktigt svårt att veta vart gränsen går när en inflammation uppstår så lätt.  
 

Bilden till vänster är min specialmugg som jag kan dricka ur för att få i mig näring när käkleden gör ont. Bilden till höger är min axel som har en liten ”bulle” av svullnad.

 

Kriget i kroppen fortsätter men jag ska kriga tillbaka!

 
 
 
 
• Kategori: KampenTaggar: axel inflammation, baksida lår, bettskena, frustration, hand inflammation, inflammation, krig, kroppen, käkleden, käkledsstöd, röd, specialmugg, svullen, trötthet, varm, öm; • Kommentarer (1)

Kommentarer:

1 Anonym:

Bra att du inte ger dig!!

Kommentera här: