Rehabilitering - dag 29

Här pressar jag benet med hjälp av en rem för att böja knä så mycket som möjligt. 
 

På sjukgymnastiken idag har jag haft en kompanjon som jag tränat med. Det känns lite roligare att träna med någon annan än sjukgymnasten. Någon som är i samma situation. Någon att dela skratten med. För där låg vi båda på varsin brits och skrattade i försvar mot smärtan vi kände. Det är så vi gör.

 

Knä har blivit lite sämre i sträckningen och vänster fot är lite svullen. Men med tanke på gårdagens bravader vid linbanedammen är det inte så konstigt. Men det går nog över snart hoppas jag. Annars har träningen gått bra. Sjukgymnasten och jag har försökt planera lite inför träningen jag ska få efter operationen den 11 juli. Jag kommer då ha en annan sjukgymnast som kan lite inom både reumatologi och ortopedi. Eftersom knä är en sak och resten av kroppen en annan kan det vara bra. Jag tycker min sjukgymnast är toppen men det här kommer nog bli bra det med. Det är bara tillfälligt under sommaren.
 
Jag och sjukgymnasten avlutade träningspasset med att kasta boll på varsin balanskudde. Jag vann! ;)  
 
• Kategori: RehabiliteringTaggar: Gävle, Gävle Sjukhus, Knä, Sjukgymnastik, Träning, hopp, linbana, ortoped, reumatologi, öppen knä operation; • Kommentarer (0)

Kommentera här: