Nordic leggings

Det gör fortfarande för ont att ha jeans när knä är som det är... och mina svarta mjukisbyxor är kopplad till sjukdom, smärta och sjukhus. Därför kände jag att några häftiga leggings till jul skulle pigga upp mig! 
 
På förmiddagen åkte jag till min lillasysters skola (där jag en gång i tiden gick). Hon ville så gärna ha med mig som moraliskt stöd när hon tog sin vaccinationsspruta eftersom jag är "så modig som fått så många på sjukhuset". Jag om någon visste ju hur det kändes. En av hennes kompisar ville också att jag skulle följa med in hos sjuksyster (samma syrra som när jag var liten!). Klart jag ställde upp på det! 
Det märktes att barnen var pirriga och rädda inför sprutan. Men när de kom ut ur rummet hade de allra flesta ett stort smile av stolthet för att de varit så duktiga, bemästrat sin spruträdsla och bäst av allt: fått ett klistermärke! Alla var modiga. Kul att jag kunde hjälpa till att lugna några barn. 

Kommentarer:

1 Rebeca:

Jag tycker leggins slår allt. Det är bekvämt och skönt. Plus att man kan röra sig riktigt bra i dem. Har aldrig gillat jeans :D

Svar: Sant Rebeca!! Kunde inte ha skrivit det bättre själv! :)
Camilla Blomberg

Kommentera här: