Ba ba ding a dong ding Blue moon moon blue

Kl 09 på morgonen åkte jag hemifrån. Vid 22 på kvällen körde jag upp på gården igen. Vad har jag gjort idag? Jo min kära lilla armé. Idag har jag tagit tillbaka lite av min stulna ungdom. Idag har jag levt!

Först åkte jag till Valbo med min fd klasskompis Evelina. På väg dit och där på plats träffade vi flera kända ansikten. Så himla kul att se lite ”kändisar”! Efter en liten rundvandring (hade inte rullstolen med mig så blev en kort vända) där inne bland klädhyllorna och en smarrig lunch senare åkte vi hem igen. Jag skulle hem och fortsätta skriva på min tenta och ringa ett samtal till sjukhuset. Men så blev det inte! :)

I Sandviken inne på en affär mötte jag min barndomsvän. Vi bestämde oss snabbt för att ta en runda med bilen och bara ”komma bort” från allt. Vi åkte och köpte lite billiga sällskapsspel. Sådana där gamla ”klassiker” som alltid fungerar. Sen åkte vi hem till henne och spela alla 8-9 spel vi kom över. Vi bara satt och prata. Skratta. Efter det åt vi middag framför teven med hennes familj.

När vi blivit mätta tog vi en raggarrunda med bilen igen. Vi körde i snigelfart runt dem gamla rallyvägarna. När vi kom ut i skogen vred vi upp stereon på max och golade loss till gamla låtar tills vi blev så hesa att vi knappt fick fram ord. Ibland känns det galet bra att bara få sjunga/skrika ut alla frustration tillsammans med en kompis så där ute i mörka skogen.

Den här dagen behövde jag. Så jävla mycket. Bara träffa kompisar och ha kul. Glömma all smärta och sjukhusbesök. Bara få vara för en dag.

Så här ska det ju vara! 

Kommentarer:

1 evelina:

Tack bästa du för igår♡ vi ses snart igen♡

Svar: Tack själv evelina! Ja det gör vi!! :) kram
Camilla Blomberg

2 Catrin:

Underbart<3

Svar: verkligen! :)
Camilla Blomberg

Kommentera här: