Köpt lägenhet!

 Bara jag som blir sugen på banan av att använd dessa som flyttkartonger? ;)
 

Nu uppdaterar jag er också. Jag har köpt lägenhet. Det fattas bara en duschpall från hjälpmedelscentralen och jag kan flytta hemifrån. Haha!

I över 10 års tid har jag bott hemma med mina två föräldrar och två syskon utanför Sandviken. Vi har haft utsikt mot skidbacken Kungsberg och på stora höbalar och lador (ex. headern är tagen i pappas garage-lada:). Min storasyster har sedan några år tillbaka redan flyttat. Nu är det min tur. Nu ska jag snart bli en Sandvikenbo med bara några meter till stan. Stor omställning. Men jag ser fram emot det.

Jag vet att viljan att orka kan göra att man tar på sig mer än vad man kanske egentligen klarar, men jag tror att jag fixar det här. Nu när knä fungerar relativt bra hoppas jag klara mig själv med att handla mat, tvätta, städa och allt annat man gör. Jag vet att jag får hjälp om jag behöver. Lägenheten ligger nära till allt så det borde inte vara några större problem. Problemet har varit att hitta en lägenhet nära till allt och som har få trappor. Men nu är den brottningsmatchen över. Jag vann över alla tanter som sökte lika lägenhet! ;) 

Nu äntligen börjar det kännas som jag glider fram lite i livet. Att jag lever som jag "borde göra" som 19åring. När ska jag boka in första fyllan tro? Jag skojar, men det ligger lite allvar i det jag skriver. I april fyller jag 20 år. Jag har drygt en månad kvar av att vara tonåring. Saken är den att jag aldrig riktigt levt som en. Jag skulle bara vilja testa för en dag hur det är. Bara för att känna att jag har gjort det, för att känna att jag levt. Jag vill ta tillbaka min stulna barn- och ungdom. Man kan väl inte bara hoppa över den, eller? 

Kommentarer:

1 Nilla:

Grattis till nya lägenheten. Riktigt spännande <3

Svar: Tack, ja nu är det inte långt kvar. Mycket på gång! :) Kram
Camilla Blomberg

2 Josse:

Wow, tusan vad coolt! Själv har jag tänkt mig bo hemma till mina föräldrar slänger ut mig typ hehe, fast då är det dösvårt med lägenhet i Stockholm oxå ;)

Ser fram emot att höra mer om lägenheten och kanske se lite bilder? :) och Sandviken ligger ju föresten bara 45 min från Falun där jag spenderar flera veckor varje sommar på vårt landställe så vi borde ha goda chanser att kunna ses någon gång under året.

Kram
Kram

Ser fram emot att höra mer om lägenheten och

Svar: Ja josse nu händer det spännande grejer!! :)
kan tänka mig det är svårt. Men så länge det funkar ändå för dig så är det ju bra. Skulle jag åka buss hemifrån (vilket går 3st/dag) nu till skolan så skulle jag behöva minst 2h på mig. Nu när jag flyttar blir det både närmare till skola, sjukhus och socialt liv. Bussarna går hela tiden. :) Din tur kommer snart ska du se. Bilder dyker upp så fort jag flyttar in och får in lite grejer. :)
Ska till Sthlm nästa vecka på modellgrejen. Vore kul att ses då tänkte jag. Men jag är osäker om jag hinner... Men Falun är också ganska nära. :)

kramkram
Camilla Blomberg

Kommentera här: