Pysselverkstad

Mamma ringde och väckte mig 3 minuter i tolv idag (när man äntligen kunde sova liksom) och hämta mig. Jag har alltså spenderat hela dagen och kvällen hemma hos mamma och pappa och lillsyrran. Jag kom hem till mig alldeles nyss och därför inte skrivit något här på bloggen tidigare. Jag har haft fullt upp med massa pyssel med lillsyrran som ni kan se. Så fort julstjärnan blev klar skulle vi pärla och när pärlandet var klart skulle vi klippa i tyger och så vidare. Inte en lugn stund! :) Men det är så skönt att bara kunna koppla bort allt tufft och bara vara för en stund. Bara kunna skratta åt allt tokigt som man hittar på med en 9åring vid pysselbordet! Precis som det ska vara. Jag har också ätit så mycket mat och godsaker att man inbillar sig att man aldrig kommer bli hungrig igen! En bra dag med andra ord. 

Godnatt min lilla armé! 

Kommentarer:

1 Kicki :

Låter underbart 😃 fler bra dagar vill vi ha , glad första advent ✨

Svar: tack så mycket kicki! Hoppas du har en mysig och bra dag! Kramkram
Camilla Blomberg

2 Adrian:

Vad fint att höra! :) Ibland är det skönt att göra nåt helt annat, nåt praktiskt o konkret så man "flyr" lite från det jobbiga.

Ha en fin första advent!
Kram!

Svar: Exakt så är det. Man behöver ett miljöombyte och något praktiskt att pyssla med för att koppla bort allt tufft. Tack detsamma! Hoppas du har det varmt och mysigt! :)
Camilla Blomberg

3 Malin:

Skönt med sådana dagar!!:D
Hoppas du får en härlig första advent :)

Svar: Fler såna dagar behövs helt klart! :) Tack det samma Malin för den fina hälsningen. Hoppas du har det mysigt! Kram!
Camilla Blomberg

4 Jenniey Love:

Blev ju jätte fint=) Jag har tänkt pyssla lite idag ( göra julkort). Pyssel ger en kick varje gång man lyckats få ihop nått. Ha en super fin söndag, kramiz<3

Svar: Tack så mycket! :) Jag gillar mest själva pysslandet och inte så mycket resultatet. Spelar ingen roll vad jag gör, bara jag gör något. :) Hoppas du får ihop en massa fina julkort att skicka! Kramkram!
Camilla Blomberg

Kommentera här: