Dela med dig av dina upplevelser av reumatism

Jag vill uppmana den del i min lilla armé som bor inom Dalarna att delta i en undersökning min syster och hennes kurskompis har. Det är din upplevelse av din diagnos de vill höra om! Så kom igen och anmäl dig! Jag vet att det är flera dala-bor enligt bloggstatistiken som kikar in här. ;) Min syster har bett mig lägga upp det här om undersökningen: 

Hej! Vi heter Johanna och Catrin och vi är studenter vid Högskolan Dalarna. Vi läser vår sista termin på samhällsvetarprogrammet och har precis börjat på vårt examensarbete i sociologi.
Vi är intresserade av att undersöka hur reumatiker upplever sin diagnos. Vi söker därför 3 kvinnor och 3 män inom Dalarna med någon typ av reumatisk diagnos att intervjua. Av etiska skäl ser vi helst att du är över 18 år. Intervjun kan ske via personligt möte eller via Skypesamtal. Av praktiska skäl behöver du dock bo inom Dalarna. Var och när intervjun sker kommer vi överens om med intresserade. Är du intresserad av att dela med dig av dina erfarenheter? mejla oss på student_jocat@outlook.com

Kommentera här: