Need somebody to lean on

"Imorgon ska jag sövas ned för 26:e gången. Nu för en dubbel käkledsspolning. En behandling man kommer tvingas återkomma med för resten av mitt liv. Det känns tungt!" berättar jag. 

"Äh, det där kan du och det där har du gjort förut! Du får ju behålla håret den här gången. Vill inte höra mer nu!" får jag till svar.

Jag kan hantera att vara sjuk, men inte pressen att jag är en oövervinnerlig krigare. Hör mig att det finns rädsla under mitt mästrande tonfall. Jag känner mig så fruktansvärt jävla rädd och ensam. Det var så himla fint av en nisse på sjukhuset idag att ge mig ett gosedjur inför morgondagen, som för att det ska kännas mindre ensamt och som för att ha någon att hålla i handen. Någon med stora öron som kan lyssna på mig. Att jag träffade på Krigscoachen idag och fick den där det-kommer-gå-bra-kramen hjälpte också. Men just nu vill jag inte skriva mer. Jag kan inte prata. Jag måste vara tyst. Jag koncentrerar mig så hårt jag kan på att bara hålla ihop. För att inte känslorna ska komma fram och explodera ut till ett svampmoln av snor och tårar.

Håll om mig.
• Kategori: KampenTaggar: Ehlers-Danlos Syndrom, Krigscoach, Reumatism, ensam, narkos, operation, ångest; • Kommentarer (10)

Kommentarer:

1 Malin:

Massor med gigantiska bamsestyrkekramar!!! <3 Önskar sååå att jag kunde säga något för att göra det lättare och få det att kännas bättre <3 Håller mina tummar och tår för att operationen går bra!

2 Tisa:

Jag blir så ledsen av att läsa att din rädsla avfärdas. Det borde inte vara så. Du måste också få vara rädd, vara mänsklig. Få sätta ord på allt som känns. För jag menar "även solen har sina fläckar". Hoppas gosedjuret hjälper att trösta sig lite med. Jag kommer att tänka extra mycket på dig imorgon. Du verkar ha bra nissar runtomkring dig. Önskar dig en mycket lyckad operation. Och du Camilla, man får känna sig liten och rädd, det betyder inte att man inte är stark. STOR KRAM <3.

3 Malin Sand:

Skickar en stor kram! 💞

4 Thegra:

KRAM! <3

5 a-l:

En sån där kram som är så där speciellt speciell till dig<3

6 Malin:

Jag blir så himla ledsen varenda gång jag läser vilka idioter du har omkring dig. Om jag kunde skulle jag låna ut och skicka upp några av mina goa vänner/familj/arbetskamrater så att du skulle slippa trycka bort och förminska dina känslor och rädslor hela tiden. Tänker på dig ikväll och inatt inför det jobbiga som väntar imorgon. Kram!

7 Anonym:

*Håller om*

8 Anonym:

Önskar jag kunde komma och bara vara med dig nu när det känns som jobbigast. Men du finns i mina tankar ska du veta. Bara-sitta-och-hålla-om-dig-kramen!

9 Rebeca:

Lycka till! Det kommer att gå bra. Kramar till dig

10 Sandra:

En stridsvagn kommer lastat med massa cyberkraftkramar till fina Camilla! :)

Kommentera här: