Glädje i den annars tuffa vardagen

Krigarbonusar brukar jag kalla de där förmånerna man som sjuk får ta del av när man kämpat och krigat hårt en längre tid. En uppmuntran vi ibland kan få som hjälp för att bryta den annars tuffa vardagen med sjukhusbesök och annat. Den här gången bestod krigarbonusen av en "gratis" biokväll i Gävle med andra ungdomar (närmare 10st) som har samma sjukdom, som lever med smärtor dygnet runt, precis som jag. Jag skriver gratis inom citationstecken eftersom det här knappast är gratis. Jag menar bara att det kan låta himla flott att vi blir bjudna på fika, får biobiljetter och popcorn med läsk. Andra, som är friska, sticker det här lite i ögonen på när de ser ett gäng ungdomar som umgås och hittar på (friska) saker och utan att behöva betala för det. Men jag vill att ni tänker på det här innan ni dömer:

Vilket pris har inte vi redan betalat? 

• Kategori: Kampen, Kvalitetstid; • Taggar: Gävle, Reumatism, Unga Reumatiker, bio, gemenskap, glädje, krigarbonus, ungdom; • Kommentarer (2)

Kommentarer:

1 Nilla:

Ni är värda varenda gnutta av krigarbonus ni kan få. När man är kroniskt sjuk så är minsann inget gratis. Kram fina Camilla <3

Svar: Det har du så rätt i Nilla!! <3 Även om det ger så himla mycket glädje och kraft så har det sitt pris dagen efter... Bamsekramar till finaste Nilla! :)
Camilla Blomberg

2 Mikaela:

Det är riktigt bra att ge sig själv en krigarbonus ibland när man förtjänar det :D

Svar: Jo man borde nog göra det lite oftare! :)
Camilla Blomberg

Kommentera här: