Nere på botten, här är det toppen

Jag har simmat idag igen. Trots nattens frossa (ansträngningsfeber) och ömma kropp, kunde jag inte motstå bassängen idag. Föreställ er själva att känna er viktlösa, smärtan lättar äntligen, tankarna skingras och din favoritlåt spelas i undervattenlurarna. Både musiken och trycker under vattnet spränger bort jobbiga tankar. Jag behövde det idag efter nissens samtal om magnetröntgen.

MEN jag var förnuftigare när jag simma den här gången! Jag åt till och med mat innan träningen. Jag tog det lugnt. Jag bara gled fram och tillbaka. Jag lät bli att räkna vändorna, jag tog inte tid på mig själv och jag tävlade inte med personen i banorna bredvid. Jag simmade i mitt eget tempo och i min egen värld.
 
• Kategori: Aktiviteter, Kampen; • Taggar: Ehlers-Danlos Syndrom, Parkbadet, Reumatism, Sandviken, Simning, Träning, musik; • Kommentarer (2)

Kommentarer:

1 Tisa:

Bra att du tog det lugnare idag, och inte var elak mot dig själv. Kramis <3

Svar: Yes idag kunde jag vara lite snällare, lite duktigare. Kramkram 💕
Camilla Blomberg

2 RR:

För det första vill jag säga..

Jag är helt slagen av det du skriver, totalt. Att du orkar kämpa trots alla dessa motgångar. Kunde jag flytta berg hade jag gjort det åt dig för att göra saker lättare. Du är så jävla stark! Du ska vara så stolt du bara kan och ha huvudet högre än alla! kör hårt! Jag tror på dig även fast du inte har en aning om vem jag är trots att vi bor i samma stad.

Men kör hårt Camilla och låt inget stoppa dig!

/ R

Svar: Hej R! Wow vad fint skrivet av dig!! Jag sitter här med största leendet på läpparna och blir så rörd av det du skriver. Tack tack snälla du! Kul, kanske vi möts någon dag.
Tack igen och ha det bäst! :)
Camilla Blomberg

Kommentera här: