Blomkruka av en spargris

Medan jag hade ont i ryggen passade jag på att pyssla lite. Jag har sökt länge efter en gris (så klart!) som jag tänkt förvandla till en blomkruka. Det var svårt att hitta något användbart. Porslinsgrisar är ju ganska svåra att slå hål på lagom mycket utan att de går sönder helt... Men tillslut hittade jag en spargris i plast som jag fynda på ”Myrorna” som jag kunde använda. 
 
Det var lite trixigt att såga fram ett lagom stort hål. Men med lite hjälp gick det ju bra. Den gröna växten passade perfekt. Jag funderar på måla gris-krukan i någon annan färg. Men jag har inte bestämt mig än.
 
Jag är bättre i ryggen och nacken nu. Jag kan luta mig mot en stol med mjukt ryggstöd i alla fall. Jag kan åka buss/tåg och luta mig tillbaka! Jag är bara lite öm. 
 
• Kategori: KreativitetTaggar: EDS, Reumatism, Smärta, gris, kreativitet, pyssel, ryggen; • Kommentarer (2)

Kommentarer:

1 Andreas:

Snyggt! Styrka till dig.

Svar: Jättetack!! :)
Camilla Blomberg

2 countrypride.blogg.se:

Så kreativt! Jättefint!

Jag blev också betydligt sämre i rygg o nacke efter karusellåkande.. Jag tyckte just då att det var värt det, men såhär i efterhand vet jag inte längre.

Styrkekram till dig!

Svar: Tackar! 😀 Ajdå, för mig känner jag tvärtom. Inte värt det i början. Gjorde så ont. Men nu börjar det gå över och jag skulle bergis åka igen imon om det gick. 🙈 Kramar!!
Camilla Blomberg

Kommentera här: