Bakslag i käklederna

Jag har sovit väldigt lite i natt. Jag vaknade och hade väldigt ont i den högra käkleden runt fyra på natten/morgonen. Det tog säkert en timme innan alvedonet började verka och jag kunde somna om. Det har varit riktigt svårt att tugga i sig maten idag också. Till och med risgrynsgröten kändes så svår att jag lämnade gröt kvar på tallriken. Det viktiga är förstås att jag fortfarande kan gapa ganska stort, att käklederna inte vuxit samman. Jag övar på att gapa med jätteklädnypan varje dag. Det är nog bra att jag har uppföljning av käklederna nästa vecka.

Jag vann tyvärr inte bloggpriset årets budskap/inspiratör. Det hade förstås varit jättekul att vinna allt. Men jag ser det inte som något nederlag. Jag har redan vunnit. Jag tycker att jag vann samma stund jag blev nominerad och sen utvald finalist. 

• Kategori: KampenTaggar: Reumatism, käkled, operation, vinnare; • Kommentarer (1)

Kommentarer:

1 Andreas:

Å nej :( Jobbigt. Hoppas det lättar för ingen förtjänar ha ont i ansiktet. Det tar på mer än något annat. Talar av erfarenhet. Krya på dig.

Svar: Det är svårt med smärta i ansiktet tycker jag eftersom det går inte precis "lägga undan" det som ett knä eller en fot i högläge på en soffkudde. Huvudet har man ju med överallt och kan inte direkt avlasta på något sätt. Tack!
Camilla Blomberg

Kommentera här: