Blod från örat

Jag har varit yr konstant i tre dagar nu. Det börjar bli riktigt jobbigt! Men idag fick jag träffa både sköterskor och läkare i "akutflödet" på hälsocentralen. Jag blev undersökt dubbla gånger med alla standardtester. Till och med stick-i-fingret-provet. Förra gången nissarna mätte mitt blodtryck hade jag 92 i övertryck, vilket är lågt. Men idag hade jag 110 i övertryck, vilket bara är snäppet under normalnivå. Det är ju toppen!
 
Hur som helst kikade de med lampa i öronen (också två gånger) på varje sida. Långt där inne såg de att jag haft en blödning i mitt högra öra. Det kan vara det som är orsaken till yrseln! Men varför jag blött i örat vet man faktiskt inte. Man kan ju spekulera i käkledsoperationen skulle råkat komma åt något (käkleden sitter ju intill örat)? Eller om det beror på mina immundämpande mediciner (mer mottaglig för virus osv.)? Eller också är det  kristallsjukan (som inte heller går att förklara orsaken till)? 
 
Jag ska i alla fall få spola rent örat från blod i veckan och hoppas att det gör underverk! Jag ska också få träffa en sjukgymnast som ska hjälpa mig med balansen igen (jag vinglar ju fram). Kanske vrider och ruskar de om huvudet på mig så kristallerna (om de ligger snett) hamnar på rätt plats också. Det känns i alla fall skönt att det krävs relativt enkla metoder (lätt för mig att säga kanske) för att bli BRA. 
 
• Kategori: KampenTaggar: barnreumatism, blodprov, hälsocentralen, medicin, yrsel, örat; • Kommentarer (1)

Kommentarer:

1 Andreas:

Ja si, dessa vampyrer som ska sno varje droppe av blod man har. ;) Vill önska dig en underbar Jul i alla fall. Ta hand om dig ordentligt nu!

Svar: Tack detsamma Andreas! Jag har firade jul förra helgen, egentligen. Men det blir lite firande den här helgen också :)
Camilla Blomberg

Kommentera här: