Yrsel

Jag är jätteyr! Jag har varit det hela dagen. Jag har försökt äta och dricka extra mycket och att inte resa mig snabbt (jag har ju normalt väldigt lågt blodtryck), men det är inte det. Jag blir yr när jag rör huvudet. Det beror troligtvis på någon förkylning som ”satt sig på balansen”. Jag tog senaste cellgiftsdosen (höjt dosen 25 %) i fredags så det kanske inte är så konstigt om jag blivit sjuk nu. Immunförsvaret blir ju nedsatt.
 
Just nu har jag fått order från sjukhuset om att vila och försöka hålla blicken stadigt långt bort när jag ska gå någonstans. Det måste sett tokigt ut i morse när jag skulle gå till sjukhuset och lämna blodprover (rutin). Jag kunde ju inte ens gå rakt... Sen vinglade jag fram till jobbet innan jag lyckades hitta en strategi för att gå rakt (som att hålla blicken långt bort). Men det var inte så enkelt sitta still på jobbet heller. Ibland fick jag hålla i mig i bordsskivan för att inte trilla av stolen. En stund låg jag på kökssoffan på jobbet och läste lite utredningar för att hitta balansen igen. Men så fort jag rörde mig lite snurra ju allt igen. 
 
Jag känner att jag blir mer yr av att försöka skriva så jag tänker sluta här för idag. 
 
• Kategori: KampenTaggar: Reumatism, balans, cellgift, metotrexat, yrsel; • Kommentarer (1)

Kommentarer:

1 Andreas:

Huga, men man kan ju se det positivt också om man nu ska vara lite ... du får ju åka gratis karusell. :P Alltid något om inte annat. Hoppas det stabiliserar sig för dig snart och att du slipper bli sjuk över (h)jul. krya

Svar: Jag vill kliva av karusellen nu.. Men vi får hoppas den stannar snart :) Blir ju illamående snart.
Camilla Blomberg

Kommentera här: