Tappa kulören i ansiktet

Jag mår inte så bra. Igår var jag blek och svimfärdig under hela förmiddagen. Jag stirrade mest tyst framför mig och orkade knappt svara på tilltal. Till kvällen blödde jag mycket näsblod och jag ”tappa kulören i ansiktet” igen och orkade inte hänga med i ett vanligt samtal. Jag jobba ju i helgen, men det gick inte speciellt bra, som ni kanske förstår. Uppdraget fick avbrytas. 
 
Jag känner mig i alla fall inte svimfärdig idag och än så länge inget näsblod. Så det är jättebra. Men däremot märker jag att hjärtat slår hårt i bröstet när jag anstränger mig. 
 
Jag vill tacka er som hört av sig till mig personligen och brytt sig om att fråga hur det gick på läkarbesöket förra veckan. Det betydde verkligen mycket att någon kollar läget och visar att en tänker på mig. Jag ska berätta mer om det besöket snart. Men för att göra en snabb summering: det behöver följas upp med en magnetröntgen över hjärnan för att försöka hitta orsaken till svimningarna/kramperna. 
 
• Kategori: KampenTaggar: Ehlers-Danlos Syndrom, Reumatism, näsblod; • Kommentarer (2)

Kommentarer:

1 Amanda CL:

Tänker på dig! <3

Svar: Kramar <3
Camilla Blomberg

2 Anonym:

Hur går det med dig, Camilla? Du mådde inte bra, skriver du. Inte så konstigt med tanke på allt. Vi är säkert många som undrar vad som händer. Hoppas att du kan uppdatera oss snart. Jag blir alltid lite orolig när du inte gör några inlägg på ett tag.
Kramar
Eva

Svar: Tack för att du hör av dig och kollar läget Eva. Det betyder mer än du anar! Det känns fint att någon bryr sig. Jag mår bättre. En hel del näsblod fortfarande, men det är ju som vanligt. Uppdateringen över läkarbesöket ligger ute nu. Du hittar det här:
http://krigszonen.blogg.se/2017/march/neurologens-besked-2.html

Kramar i massor!
Camilla Blomberg

Kommentera här: