Djungelparty!

Igår kväll var jag på Djungelparty! Jag var utklädd till en Zebra om det inte var tydligt nog med mina zebramönstrade byxor, håruppsättning likt en hästman, egentillverkade zebraöron och en svans! Vi var ett 10-tal djur som träffades i djungeln. Mycket skoj! 

Jag är väldigt trött idag. Det kan bero på att jag tog min cellgiftspruta igår och haft mycket kontakt med sjukhuset i veckan. Ibland har jag pratat med nissarna flera gånger samma dag. Och mer kommer det bli.

Nu är det bestämt. Käkkirurgen har tagit över mitt ”fall”. Frågan är om jag ska få en till kortisonspruta som för att göra något i väntan.

Under nästa vecka ska jag även träffa ortopeden. Min reumatolog vill bestämt att de ska operera mitt knä – igen! För att det svullnar upp lite ibland. Det låser sig ibland också. Egentligen är knät inget akut problem just idag, känner jag. Men det kan bli i framtiden om inget görs nu är jag rädd för. Kanske har bäst-före-datumet gått ut nu?

Jag försöker att inte ta ut något i förskott. Men jag ska alltså under nästa vecka diskutera operationsplaner med båda läkarna. Det känns… jag vet inte vad jag känner. Men det KÄNNS. 

• Kategori: Kampen, Kvalitetstid; • Taggar: Djungelparty, Knä, barnreumatism, cellgifter, käkled, operation, vänner; • Kommentarer (1)

Kommentarer:

1 Anonym:

Herregud, människa!!!Vad du är fin!!!! Jag vill också vara Zebra!!!

Svar: Stort TACK!!!!!! 😀😀😀 Så glad jag blev! Halloween är väl inte över än så klä ut dig du med. Förresten tycker jag en kan vara zebra oftare 😉
Camilla Blomberg

Kommentera här: