Färdigstucken hos vampyrerna

Det känns sååå skönt att vampyrerna stuckit mig färdigt!! Nu är det ett halvår kvar till de hungrar efter mer blod. Det känns lyx att inte behöva komma till sjukhuset lika ofta. Tidigare gick jag dit varannan vecka och sen varje månad och från och med nu – äntligen varje halvår!
 
Egentligen hade jag ett till blodprov (ämnesomsättningen, i och med svimningarna) som jag skulle få komma tillbaka och göra. MEN jag hade sådan himla tur att den goaste sköterskan jobba idag och tog alla provrör samtidigt för att jag ska slippa komma tillbaka snart igen för bara ett endaste provrör. Bara för att sköterskan var så gullig och gjorde så, önskade jag för ett kort ögonblick att jag skulle få komma tillbaka. Sköterskan har haft "koll" på mig ända sedan jag var ett litet barn och vet vem jag är när jag kommer. Den där "lilla extra" snällheten gör så himla mycket! Men det känns ärligt bra att jag har det här avklarat nu. För en tid framåt i alla fall. 
 
Nu har jag långtidsregistrering av EKG i två dygn.
 
• Kategori: KampenTaggar: EKG, blodprov, cellgift, vampyr; • Kommentarer (2)

Kommentarer:

1 Tisa:

Åh, vad skönt att du slipper åka dit så mycket nu! :)
Och dina byxor (av det jag ser), dom ser så fina ut, vart har du köpt dom?

Svar: Åh tack! Det är ett par vita ”kostymbyxor” köpta på Lindex från barnavdelningen. De ska vara ankellånga och har en liten dragkedja längst ner för extra somrig feeling. 🙂 Det är deras nya vårkollektion så finns säkert kvar.
Camilla Blomberg

2 Tisa:

Toppen!😃 ska kolla där.

Kommentera här: