Dagen efter träning

Jag hade ont i natt och vaknade ofta. Nästan varje timme. Knäna värkte. Egentligen hela benen. Det är baksidan av ett hårt men roligt träningspass. Det gör ofta jätteont efteråt. 
 
En av mina starkaste rädslor med att börja på balett var just smärtan efteråt. Eller kanske mer om det skulle kunna förvärra eller skada knäna. Men eftersom smärtan känns bättre idag och jag egentligen bara har mer ont i höften, så borde det gått okej. Jag är inte avskräckt. 
 
Jag får ta smärtstillande nästa gång. Jag tog inget igår för att jag ville veta hur ont det gör ”på riktigt” efter ett träningspass. Och nu vet jag. Det gör jätteont. Därför har jag idag mest bara legat under värmefilten, tittat på film och ritat ett ballerinainspirerat mobilskal. :) 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Hur kom du på att du skulle börja dansa balett, undrar en nyfiken Eva

Svar: En kul grej bara! :) Prova på något nytt, något som jag inte annars skulle testa. Tänkte kanske också det är mer skonsamt än typ explosivt och hårt som tennis och sånt jag provat tidigare. Balett kräver förstås massa hopp och så. Men ändå. Det kändes som det var något mer smidigt och mjukt. Jag vet inte. Jag har alltid velat kunnat göra ett svanhopp och när jag såg chansen om att gå en balettkurs så tog jag den! Jag brukade som sagt dansa och hopp runt på kontoret så ville lära mig göra det "på riktigt". :)
Camilla Blomberg

Kommentera här: