Spänd, ivrig och förväntansfull

Som ni kanske vet älskar jag att hålla mig sysselsatt med olika projekt eller aktiviteter. Senast förra veckan blev min krönika publicerad och det var ju som ett litet projekt.
 
Idag har jag anmält intresse till en handfull olika saker jag skulle vilja prova på att göra! Jag har tre av aktiviteter bokade redan nästa vecka. Jag hoppas verkligen det blir fler aktiviteter inom en snar framtid, om jag kommer med. Det är ju bra att ha något att se fram emot längre fram också. Jag känner mig så spänd, ivrig och förväntansfull! Det finns så mycket jag vill göra! Både fysiska och mentala utmaningar. Men jag tänker inte avslöja för er vad alla aktiviteterna handlar om just nu. Det kommer ni få reda på så småningom ändå. :) 
 
Det känns bara så kul att ha lite projekt att pyssla med. Tankarna får vara ockuperade av vilka eventuella inköp jag behöver göra och vad jag ska ta med mig, istället för cellgifter och operationer. Vissa projekt kräver förstås endast papper och penna eller just ingenting annat än mitt deltagande. Men andra projekt är större och kräver en fullpackad resväska eller nya skor och kläder (lediga, men inte för lediga). Ååh det ska bli så kul om jag kommer iväg på allt - både små som stora aktiviteter!
 
• Kategori: KampenTaggar: Reumatism, aktivitet, utmaning; • Kommentarer (1)

Kommentarer:

1 Fannyemmaviola:

Beundrar dig! Krönikan va toppenfint skriven, den berör. Kämpa på med aktiviteter. Pluggar eller jobbar du nu? Jag har vart hemma i 3 år sjukskriven o vill våga börja plugga men rädd att inte klara det. O det är så mycket annat som kan gå i stöpet om jag inte lyckas med o plugga 😢 livet som sjuk gör att alla val blir extra läskiga.

Svar: Tack så mycket! Jag har pluggat klart, jobbat 1 år inom socialtjänsten och nu söker jag jobb. Jag känner igen din rädsla så sjukt mycket!! Känns lite bra att jag ändå inte är ensam om att känna så. Små beslut blir ofta större och det är så mycket mer att tänka på som ska fungera. Ska man spela säkert eller våga satsa mer? Sen krockar ibland känslan och förnuftet. Man måste kanske inse att ett yrke inte funkar men våga satsa på ett annat osv. Jag har känt mig himla feg ibland. 😰 Men det handlar om rädsla. Små steg i taget för att våga allt mer och mer. 😊 Stor kram! ❤️
Camilla Blomberg

Kommentera här: