Blodprov

Nu har jag lämnat blodprov hos vampyrerna varannan vecka i tre månader. Ibland oftare. Det är för att nissarna på sjukhuset vill ha koll på att jag tål medicinerna. Men från och med nu behöver jag bara lämna blodprov en gång i månaden! Det känns såå skönt. Det har känts så himla värdelöst att åka in till sjukhuset för ett litet stick i armen och sedan hem igen. Det tog så mycket energi av en så liten grej. Det finns roliga saker att göra.
 
Men det är förstås inte helt sant att det bara känts värdelöst. Ibland har det till och med varit ett välkommet avbrott i vardagen. Att få komma ut och träffa lite människor. Ibland har jag haft tur och träffat på en av mina favoritnissar. Men nissen finns inte kvar längre och då försvann liksom "glädjen" att åka dit och bli stucken i armen. Det var helt enkelt inte värt det längre. Bara tråkigt och värdelöst. Att provtagningarna är för mitt eget bästa känns som en klen tröst. 
 
• Kategori: KampenTaggar: Reumatism, blodprov, nissar, vampyr; • Kommentarer (2)

Kommentarer:

1 Karin:

Hej! Hittar ingen mailadress till dig. Kontakta mig gärna på mail om du skulle vara intresserad av ett samarbete. MVH Karin

Svar: Hejsan! Jag har mejlat dig :)
Camilla Blomberg

2 Andreas:

Jo sannerligen. Vampyrella och det vänner där till kan man gott klara sig utan. Jag har nu blivit stucken så många gånger det sista 3 dagarna att jag bara suckar. Man tycker ju att dom kan lämna lite rödvätska kvar så man klarar myggen i sommar :P

Svar: Ibland är det verkligen inge kul! Men det är fint att se att du skojar lite om det ändå. Humorn är ett supervapen mot allt ont.
Camilla Blomberg

Kommentera här: