Upp till bevis

Klarar jag den här sprutan, då är jag i mål! Klarar jag av att få den här styrkan (15 mg) på sprutorna varje fredag utan större biverkningar, då går allt enligt planen. Huvudsaken är att är över 10 mg med metotrexat. Det ska tydligen vara en bra kombination med min Simponispruta på 50 mg (den jag tar varje månad och gjort sedan november 2014).
 
Men sen om sprutorna tillsammans kommer fungera är en helt annan sak. Och då menar jag fungera som i att jag inte behöver opereras så ofta som varje år. Helst också att jag inte får inflammationer som kräver kortisoninjektioner var och varannan månad. Det känns i alla fall bra att jag, efter tre månaders upptrappning av metotrexat (startade på 7,5 mg), uppnått den styrkan som förväntas kunna förbättra läget. Men det känns samtidigt lite spänt. Antingen kommer det inte alls fungera och det kommer kännas som jag slösat bort allt det här på ingenting, eller också KOMMER det fungera och allt blir bättre. Nu är det upp till bevis liksom.
 
• Kategori: KampenTaggar: EDS, Reumatism, inflammation, metojectpen, metotrexat, simponi; • Kommentarer (3)

Kommentarer:

1 Anonym:

Håller tummarna.
Jättekram
Eva

Svar: Tack det är fint att se, Eva. Stor kram! :)
Camilla Blomberg

2 Andreas:

Uuuh dom såg....scary ut :P Får dom verkligen ge kortison sprutor hur ofta som helst?

Svar: Det känns bra att de inte gör speciellt ont i alla fall. :) Nja, kortisonsprutor för ofta är inte så bra. De kan försvaga senor och i värsta fall få de gå av. Men inflammation är heller inte bra och kan förstöra lederna...
Camilla Blomberg

3 Lars Gustafsson:

Ojdå inga smågrejor inte good luck

Svar: Kraftfulla sprutor hoppas ge kraftfull effekt, ;)
Camilla Blomberg

Kommentera här: