Jubel, highfives och segerkram

Jag är så glad att Christian och hans kids kom på ett överraskande besök och tog med mig ut för att uppleva "Sandvikendagarna". Jag har haft det jätteroligt! Det har varit lite olika aktiviteter och uppträdanden (bl.a. Panetoz). Vi var med på olika frågesporter, fikade prinsesstårta och tävlade i att blåsa en gummianka snabbast i mål i en ränna. Det där sistnämnda var inte riktigt min grej. Ankan åkte sakta framåt och jag blev mest yr av allt pustande. Men det var kul.
 
Det allra roligaste var däremot när jag utmanade Christian i en balansövning som Parkbadet anordnat. Vi skulle stå och balansera på ett ben på någon slags ”balanskudde”. Först var det mest bara på skoj mellan oss två. Men när jag fick veta att den som klarade av att balansera längst av alla tävlanden under eftermiddagen skulle vinna ett pris, då tog vinnarskallen i mig över. Christian kämpade på tappert och klarade ca 3 minuter innan mjölksyran fick honom att tappa balansen. Jag stod fortfarande kvar och balanserade. Nu handlade till stor del om krigarmentaliteten att härda ut. Mjölksyran fick hela benet att darra. Men jag bara fortsatte behålla fokuset. Minut efter minut. Folk började samlas runtomkring mig. Det gjorde ont i benet. Men det kändes lättare när folket började klappa händerna och heja på mig. Jag ville bli ännu bättre och höll ut ännu längre. Jag lyckades stå och balansera på ett ben i hela 7 minuter och 54 sekunder!! Jag togs emot av jubel, highfives och en segerkram. En så härlig känsla! 

Jag spöade inte bara Christian, jag tog hem segern i hela tävlingen! JAG VANN! Priset blev två gruppträningspass på Parkbadet (precis vad jag ville ha) och en box med RÅ-lingonsaft. Jag är löjligt glad och stolt över min insats. Det gav en härlig kick med känslan ”Jag kan! Jag kan!”. Jag hade ju flera odds emot mig med mina opererade knän. Men vi får inte glömma att jag tränat hårt för att lära mig gå och må bättre. Det här bevisar att jag har gjort det riktigt bra! 
 
• Kategori: Kampen, Kvalitetstid; • Taggar: Knä, Parkbadet, Sandviken, Sandvikendagarna, balans, krigarmentalitet, mentalitet, tävling; • Kommentarer (2)

Kommentarer:

1 Anonym:

Härligt, Camilla!!!!😁😁😁😁

Svar: TAAAAACK 😀😉
Camilla Blomberg

2 Tisa:

Superbra kämpat! :))

Svar: TACK! :D
Camilla Blomberg

Kommentera här: