Långdragen förkylning

Min långdragna förkylning börjar äntligen kännas bättre. Nästan jättebra. Min temp har gått från 37,8 till min mer normala 35,2 (jag vet, jag är mer en zombie än människa). Men jag är ändå inte tillräckligt pigg för att ta mina mediciner. Svullnaden halsen, och ibland smärtan i halsen, är fortfarande kvar om än den blivit bättre efter att den värsta fasen i förkylningen gått över. Jag får bara fortsätta hålla ut. En stund till. 
 
Det ska erkännas att jag njuter lite i smyg över att vara tillräckligt pigg i förkylningen för att må hysat bra, men inte tillräckligt bra för att få ta medicin. Det är skönt att inte behöva komma ihåg sprutdagar och pillerdagar. Roligare saker kan jag göra. Men jag är förstås samtidigt lite oroad hur länge jag kan vara medicinfri. Jag kände redan av mitt vänstra knä innan förkylningen. Jag är lite rädd för att det kommer hinna bli värre. 
 
Jag längtar tills jag blir helt frisk från förkylningen så jag orkar spela twister och hitta på andra roliga aktiviteter i sommar. 
 
• Kategori: KampenTaggar: Reumatism, förkyld, medicin, metotrexat, simponi; • Kommentarer (1)

Kommentarer:

1 Fanny:

Behöver du inte ta metotrexaten när du är sjuk?❤ Jag fick aldrig missa varken dom eller mina sprutor när jag hade det. Är d inte bättre för dig i långa loppet att ta medecinen hela tiden? Frågar bara av omtanke ❤❤

Svar: Precis, jag får inte ta simponi-sprutan eller Metotrexat-sprutan om jag är förkyld eller så. Jag har haft svullen hals länge och för att det inte skulle bli värre så fick jag avstå eftersom medicinerna påverkar immunförsvaret. Så tror det är klokt låta bli ändå. Minsta lilla ”kli” i halsen brukar de avråda att ta.
Kramar i massor! 💕
Camilla Blomberg

Kommentera här: