Storasyster på besök

I eftermiddags messade storasyrran ”gå ut på balkongen” och till min glädje fick jag se att hon stod där nedanför med en påse jordgubbar i handen. Så vi åt jordgubbar och glass ute på balkongen i en halvtimme innan hon åkte hem.
 
Jag är fortfarande inte helt frisk från förkylningen. Men jag börjar äntligen känna att det börjar bli bättre. Hostan är lika illa men sådant brukar kunna ta tid...

Jag hade en jobbig omgång med näsblod nu ikväll. Det måste till stor del bero på att det blev kvavt och fuktigt varmt ute så här till kvällen. När det är sådant väder så brukar jag börja blöda näsblod ofta och mycket. Jag försökte rädda min vita tröja, men det var helt förgäves. Jag hann liksom inte få av mig den eller stoppa upp tillräckligt med papper eller handdukar för att inte några droppar skulle hinna landa på tröjan. När jag höll för näsan så rann det i samma styrka ner i halsen istället. Och med min hosta var det ett kritiskt ögonblick. Och nej, det gick inte bra. Plötsligt fick jag inte bara tvätta tröjan, utan även skura golvet, tvätta badrumsmattan, göra rent handfatet, väggen, spegeln m.m.
 
Nu ska jag lägga mig framför tv:n och se klart film nummer tre idag.
 

Kommentarer:

1 Camilla Persson:

Åh vad gott med gott och mysigt med jordgubbar 🍓☺️

Svar: Ja jordgubbar kan en inte få för mycket av! 😀🍓
Camilla Blomberg

Kommentera här: