Är det värt det?

Se bara så söt grisen är!! Jag och storsyrran åkte ut till Valbo igår. Jag kunde inte motstå att inte hämta lilla Nöffe. :) Nu ligger han så fint i korgen och kommer inge massa trygghet i mitt lilla hem.
 
Jag har sovit dåligt de senaste veckorna. Ofta drömmer jag om obehagliga saker som hänt. Jag ser teman som handlar om sjukhus och att bli övergiven. Det finns nog mycket som jag inte bearbetat ”klart”. Andra som får hjälp påverkar mig mer än vad jag vill erkänna.

Jag har ingen balett idag eftersom det är sportlovsvecka. Istället har jag försökt träna på lite olika piruetter här hemma. Det blir i alla fall några då och då medan jag lagar mat, borstar tänderna eller så. Det känns förresten lite bra att träningen är inställd idag. Jag känner mig inte så pigg. Varje fredag tar jag en spruta med cellgifter. Jag bombarderar kroppens celler med gift. Varenda cell måste påverkas. Om mitt liv hade varit en serietidning hade jag bergis förvandlats till en superhjälte vid det här laget.
 
Ibland undrar jag, om det är värt det? Alla behandlingar. Jag vill tro det. Oftast tänker jag nog inte så mycket på det, utan bara göra det. Jag litar på att läkarna vet vad som är det bästa. Men som nu börjar jag fundera på om det här verkligen hjälper mig. Cellgifterna är till för att jag inte ska behöva opereras oftare än var 12:e månad. Ändå var det något som hände i käkleden knappt tre månader efter senaste operationen. Det har gått fyra veckor och det har fortfarande inte blivit bra. Ortopeden planerar redan för operation i knät igen. Det är bara upp till mig när jag vill skriva upp mig på listan. Men sen tänker jag också på att det kanske hade varit värre om jag inte tagit medicinerna. De försöker åtminstone få det bli bättre nu. 
 
• Kategori: KampenTaggar: EDS, Reumatism, balett, cellgifter, gris, methotrexate, operation, sprutor; • Kommentarer (2)

Kommentarer:

1 countrypride.blogg.se:

Åh, kloka underbara Camilla <3 Ibland (Läs; ofta) när jag läser dina rader känns det som att meningarna är som tagna ur mitt egna lilla huvud.

Jag har tänkt och tänker ofta "Är det verkligen värt det?" Än har jag inget svar, jag bara lever vidare i en slags mardröm jag aldrig kommer vakna upp ur. Men det tycks vara min lott här i livet. Jag lever på hoppet om att en dag få må bättre.

På tisdag är det dags för min knäoperation och ångesten men också förväntan börjar krypa sig allt närmare. Jag kommer tänka på dig - när jag ligger där redo för att få sova en stund och jag vet att om jag har dig med mig i tankarna - så kommer jag känna mig trygg.

Du är min superhjälte!

Svar: Du är helt fantastisk!
Vad kul att det jag skriver på något sätt kan hjälpa dig att själv sätta ord på det som brottas i huvudet även på dig. Det känns bra för mig också att veta att jag inte är ensam om att fundera på vissa saker.

Åh vad tufft för dig. Men vilken tur att du är tuffare! ;) Skämt åsido så suger det med operation, smärta, rehabilitering och allt runtomkring. Men det är fint att se, precis som du redan gör, att du tänker på det du kan vinna genom att göra den. Det brukar kunna kännas lite mindre skruttigt då. Jag kommer självklart att tänka på dig lite extra imorgon. Jag kommer hålla tummarna, tårna och försöka med öronen också för att det ska gå bäst. Jag hejar på dig!

Du får gärna berätta hur det gick och hur det kändes efteråt.

Kramar i massor!
Camilla Blomberg

2 Anonym:

Detta har inte alls att göra med något, men du är jättelik Anna Kendrick🙈 har du säkert hört 100 gånger, men jag blev chockad när jag kom in på din blogg...
Skickar lite extra styrka och peppa, har förstått på det lilla jag hunnit läsa att du kämpar och har det väldigt tufft med din sjukdom-så lite extra nätkärlek❤

Svar: Kul att du säger det för jag har fått höra att jag är lik henne! Skulle nästan vilja ta ett look alike foto med ”stjärnsyrran” som en kul grej.
Tack för att du skickar ett lass med superkrafter. Det var fint att läsa. Det betyder väldigt mycket för mig. Jag tar åt mig av varje ord och mening. Jättekram till dig 💗
Camilla Blomberg

Kommentera här: