Dansuppvisning

Idag hade jag min andra och sista dansuppvisning med baletten på Parken (Estraden) i Gävle. Du kan ta en tjuvtitt från dansen på instagram HÄR om du vill. :)

Det är blandade känslor med avslutet. Men det känns mest kul att jag fått lära mig att bli en äkta ballerina. Nu vet jag hur det är. Det är jättesvårt, utmanande och roligt. Jag blev betydligt smidigare i benen som jag hoppades på. Det har varit en upplevelse att få dansa på en riktig scen och träffa nya människor också.

Det känns som jag valde att dansa bara för att jag kan! För att jag inte tidigare haft förutsättningarna. Inte på det här sättet i alla fall. För att jag varit sjuk så länge och opererat mig så många gånger. Jag har liksom inte riktigt hunnit ta reda på vad jag tycker om att göra och därför vill jag prova en massa nya saker. Det måste ju finnas en massa sporter och aktiviteter där ute som är jätteroliga, men som jag bara inte vet om än eftersom jag inte kunnat prova tidigare. Det gör det väldigt spännande att prova nya saker. Kanske är det nästa aktivitet som blir ”min” grej. Kanske är det något som jag kan öva och bli riktigt bra på? Eller vem vet, det kanske är min grej att prova en massa olika saker och inte bara fastna för en sak? Efter allt jag gått miste om under så lång tid, då känns det heeelt omöjligt att bara göra en sak. Jag vill ta för mig av allt jag kommer över och så länge jag kan! 

Kommentera här: