Magic of Dance 2018

Jag står i mitten i mitten. Svart tröja med stort leende. :)
 
Vilken show! Tack för de som kom och titta!

I söndags var det dansens dag och Ackes dansskola firade 50 år. Under tre timmar visades en mängd olika dansstilar upp och gästartister uppträdde. Jag var med i balettgruppen och i finaldansen på slutet. Det känns kul och stort att jag fick vara en del av något så här stort. Vilket proffsigt gäng! 

Det blev dock många timmar backstage. Jag var på plats redan före kl. 13 för genrep. Det blev lång väntan till showstart kl 18. Men vi fick försöka fördriva tiden med att "ladda upp" genom genrep, stretching och mat i magarna. Vilket betydde att jag övade danssteg i flera timmar, och självklart är helt slut i kroppen nu! Men det känns som en "lyxig" trötthet jag inte får klaga på. Den beror ju faktiskt på att jag klarat av att göra något så här friskt och magiskt. Jag har liksom dansat på Konserthuset i Gävle. En riktig show folk köpt biljetter för att titta på. Det känns för stort att ta in. 

Jag är med andra ord inte helt avskräckt att göra om det här fler gånger. Men kanske testar jag en annan dansstil. Vi får se. ;)  

På lördag har vi sista dansuppvisningen.  
 
Mellan dansnumren stod vi och tittade på showen på tv.

Genrep. 

Sekunderna innan vi sprang ut på scen för finaldansen. 
 
Showen slut och alla på väg hem. 
 
• Kategori: AktiviteterTaggar: Dansa, Gävle, balett, konserthuset, kvalitetstid; • Kommentarer (2)

Kommentarer:

1 Jenniey Love:

Wow du är så otroligt modig som vågar testa något nytt. Synd man inte bodde närmre för jag hade gärna sett en sådan show. kramiz<3

Svar: Jättetack Jenniey! Det var förstås lite pirrigt men jag försökte bara ha kul. 😊
Ja det hade varit kul om du kunnat det. Kramar!!
Camilla Blomberg

2 Tisa:

Åh, vad kul! och vad härligt att du känner att det var värt det :).

Svar: Ja det var en upplevelse rikare för mig! Känns som jag måste prova lite nya saker för att ta reda på vad jag tycker om att göra. 😊
Camilla Blomberg

Kommentera här: