Ut på uppdrag

Inlägget är skrivet i samarbete med GastonLuga.
 
Det står på skolschemat att jag inte behöver börja skriva på hemtentan förrän imorgon. Sedan har vi tre veckor på oss. Det känns bra eftersom jag håller på att vänja kroppen vid att klara mig utan smärtstillande. Jag känner mig fortfarande trött och väldigt frusen för att jag ”avgiftar” mig. Det värsta med att sluta med smärtstillandet måste vara att jag nu inser hur ont jag egentligen har överallt i kroppen. Speciellt knät. Det är också nu först jag fattar hur mycket min ”normala” smärtnivå tröttar ut mig. Men det borde vända och kännas bättre snart. Jag måste bara få en chans att bli van. 
 
Det går i alla fall bättre att läsa och skriva nu när jag känner mig ”klarare” i huvudet. Det är vad som känns viktigt för mig. Jag känner att jag ser fram emot skolan imorgon. Min studiegrupp ska lämna grupprummet på biblioteket och vi ska ge oss ut på ett uppdrag. Jag har redan packat skolväskan med allt vi kan behöva. Vi ska ge oss ut på fältet, hälsa på en verksamhet inom socialtjänsten och intervjua en socionom. Det ska bli spännande! 
 
Ryggsäcken hittar ni på hemsidan https://gastonluga.com/. Självklart har jag en kod åt er. CAMILLAB15 ger 15 % i rabatt. En gratis tygväska följer med.
 

Kommentera här: