Efterlyser näringsdryck!

Hej min lilla armé!
 
Jag skulle vilja be er om hjälp. Precis som rubriken lyder så efterlyser jag en näringsdryck. Eftersom jag har problem med käklederna på grund av reumatismen behöver jag komplettera mitt näringsintag. Den enda näringsdrycken jag verkligen lärt mig tycka om är av märket Fresubin med smultronsmak. Vätskan är klar som saft. Själva flaskan är lila, precis som på bilden. Oftast kommer produkten i fyrpack.
 
Det känns som om jag letat överallt (apotek och webshop) utan resultat. Jag har hittat en Fresubin näringsdryck med smultronsmak, fast då med blå kork. Men den blå är fel (den är mjölkig). 
 
Är det någon av er som sitter inne på tips och idéer om hur jag kan få tag i den LILA Fresubin näringsdryck med smultronsmak och som är klar som saft? 💜


• Kategori: KampenTaggar: Näringsdryck, Reumatism, näringsbrist; • Kommentarer (4)

Kommentarer:

1 Anonym:

Fråga din dietist de vet precis var de ska beställa de och de ingår på recept.

2 joanaoa.blogg.se:

Hej. Fråga din dietist. De vet precis och de beställer åt dig.

Svar: Hej, jag är inte helt säker på om jag har kvar min dietist... Det var flera år sedan jag gick dit. Men tack för tipset. Det kan vara värt att dra lite mer i de trådarna! :) Dock verkar det som om apoteken helt enkelt inte har produkten inne i sortimentet.
Camilla Blomberg

3 Anonym:

https://www.kronansapotek.se/Fresubin-protein-energy-DRINK-drickfärdigt-kosttillägg%2C-smultron/p/210381

Svar: Jag provade att beställa därifrån. Jag hämtade paketet idag och såg att det var blå flaskor i alla fall. Frågade på apoteket efter lila och fick till svar att bilden som visas på hemsidan är ett tekniskt fel och att den lila har de inte ens i deras sortiment.
Men tack ändå för att du var snäll och tog dig tid att kolla upp!
Camilla Blomberg

4 Ida:

Jag tror att det kan vara en utgående produkt. Kanske värt att maila tillverkaren? kundservice@fresenius-kabi.com

Svar: Åh tack Ida för att du hittade på kontaktuppgifter. Det kan jag ju göra! :)
Camilla Blomberg

Kommentera här: