En helg med syrrorna

I helgen har jag träffat syrrorna. Fredag och lördag var jag med lillsyrran. Vi bakade en jättestor chokladboll, tittade på skräckfilm och dagen efter gick ut för att fotografera ”ett äventyr som aldrig hänt”. Och ja, det är svårt att iscensätta ett äventyr utan att själv vara med om ett äventyr. Men det var liksom poängen. Vi ville ha något att göra så vi klättrade upp för ett ”stort berg” endast  med hjälp av ett spännband.

Under söndagen umgicks jag med storsyrran. Vi tog shoppingbilen till Valbo och gick runt i butik efter butik fram till stängning. Det blev faktiskt några fynd för oss båda.
 
Det har varit skönt att bara ha roligt. Men jag vet att jag senare i veckan kommer få möta läkare och sjukhus. Jag har försökt tränga undan och inte tänka på det. Men mellan stunderna jag har haft roligt så har det varit svårt att inte tänka på det. Saken är att jag tror mig veta precis vad läkarbesöket kommer handla om. Jag försöker därför redan nu ha "svaret" på vad jag ska säga och hur jag ska hantera informationen. Samtidigt vet jag faktiskt inte förrän jag varit där och det är dumt att ta ut något i förväg. Men någonstans med att jag vågade erkänna för mig själv att jag tänkte som jag gjorde, så kunde jag "släppa" tanken på att leta efter ett bra svar. Läkarbesöket får bli som det blir. Den dagen. 
 

Kommentarer:

1 Storasyster :

Haha ”shoppingbilen” 😂👍

Svar: Haha ja det nya namnet ju 😀
Camilla Blomberg

2 Anonym:

Det är en svår konst att låta bli att ta ut nåt i förskott, men om man lär sig det är mycket vunnet. Man kan sällan ändra på något hur mycket man än ältar. Jag är inte där än.
Kram
Eva

Svar: I mitt fall talade läkaren om för mig sist om vad vi skulle prata om nästa gång vi sågs. Så jag kan kanske med all "rätt" ta ut något i förskott. Men samtidigt kan jag ju inte vara helt säker och det känns dumt komma fram till något "svar" i mitt huvud förrän läkaren uttalat sig i alla fall. Så jag försöker vara "nollad" inför besöket och ta det som det kommer då. :) Kramar
Camilla Blomberg

Kommentera här: