Hemmastudier och återhämtning

I onsdags hade jag som sagt en dag med hemmastudier och återhämtning. Det var tanken i alla fall. Men det blev inte riktigt så.

Jag kände mig duktig som fick min första individuella uppgift klar förstås. Men däremot det här med återhämtning kan diskuteras hur väl jag lyckades med det. Ibland känns det verkligen som att det är något hela tiden. Är det inte uppgifter och med skolan att göra, så är det sjukhusrelaterat...
 
En stor del av dagen gick åt till att ringa reumatologen, förnya recept för både Simponi- och Metojectsprutorna, beställa hem remisser för provtagning för att jag tar de där medicinerna, hämta ut medicinerna på apoteket OCH boka in och boka av och boka om sjukhusbesök som kommit på posten. Det krävs mycket planering för att få heltidssjukdomar att fungera med heltidsstudier.
 
Som oftast känns det som att jag bara byter planhalva. Kämpar jag inte i skolan så kämpar jag med sjukdom på olika sätt. Det blir sällan att upplevas som en paus från båda. Sen är det ju förstås mycket annat i livet som jag också vill ska rymmas. Det är dock lätt att det kommer lågt prioriterat eftersom det andra är så vitalt för att mitt liv överhuvudtaget ska fungera. Jag behöver liksom ha en grund att stå på för att kunna göra lite roliga saker då och då. 
 

Kommentarer:

1 Emma Engsröm:

Hoppas det kommer gå ihop bra för dig! Kram

Svar: Tack Emma, det kommer det säkert göra tillslut. Jättekram! 💕
Camilla Blomberg

Kommentera här: