Jag ville mer, men kroppen orkade inte

Det känns tråkigt att jag är så trött om dagarna. Speciellt på helgerna. Det är ju då man ska ladda krafter för att orka vardagarna. Men eftersom jag numera tar cellgiftssprutan varje fredag, blir jag extra trött under helgen. Jag har valt att göra så. Det är lättare att vara hemma och sova under helgen än att under en vardag tvinga sig själv till att orka med exempelvis jobb. Det är dock inte en så kul uppoffring.
 
Men det kan bli en bra helg trots tröttheten! Igår var jag på bio med båda syrrorna här i Sandviken. Det var tur att vi valde att se skräckfilmen Annabelle comes home. Det fick mig att hålla mig vaken. Men så snart jag kom hem, somnade jag samma sekund jag släckte lampan. Det känns lite synd. För jag hade sett fram emot att vara uppe länge med lillsyrran. Kanske köra just dance mitt i natten som sist hon sov över. Men det blev inte så. Vi hade det mysigt ändå som kröp ner i sängen tillsammans, pratade och skrattade för att vi skrämt upp oss. Men ändå. Jag ville mer, men kroppen orkade inte.
 
Idag har jag haft seriemaraton med lillsyrran. Vi tog en paus när fotbollsmatchen visades på tv:n. Hon hejade på Sverige i två timmar. Jag sov igenom allt. Men det var fint att ha någon nära och skratta med emellanåt, hur trött jag än är. 
 

Kommentarer:

1 Camilla Persson:

Var filmen bra? Ska se den ikväll ☺️

Svar: Den hade några bra effekter så man hoppa till ibland i alla fall 😉 Men själva handlingen var lite tråkig och enkel kanske. Hoppas du gillar den! 🎬🙂
Camilla Blomberg

2 jessica:

Vilken kämpe du är!! Jag hejjar på dej <3

Svar: Tack Jessica för dina fina ord till mig! Det betyder mycket 🌸🌸🌸
Camilla Blomberg

Kommentera här: