Alla gåtor är inte lösta än

Jag är utskriven från hjärtavldeningen och hemma igen. Jag är fri från alla klisterelektroder och sladdar. Just nu vill jag bara meddela att jag mår bättre, om än jag inte känner mig helt återställd. Den akuta faran kan åtminstone uteslutas. Läkarna vet dock inte varför jag svimmar (det har ju hänt flera gånger tidigare) trots flera prover, tester och röntgen. Vissa svar ser inte bra ut och det har läkarna reagerat på. Men de spekulerar fortfarande vad det kan vara. Alla gåtor är tyvärr inte lösta än...
 
Jag har fått remiss för att utredas vidare. Planen framöver är att operera in en hjärt-monitor (Reveal) under huden över hjärtat som spelar in hjärtats aktivitet (EKG) under en längre tid (upp till 3 år) för att eventuellt kunna ”fånga” en svimning på övervakningen. 

Idag ligger jag på soffan under värmefilten och blundar framför en inspelad föreläsning från högskolan. Jag försöker äta lite då och då fast aptiten inte riktigt är som den ska. I pauserna studerar jag den "loop recorder" som kommer placeras i min kropp.
 
Tack för att ni i min lilla armé tänker på mig. ❤
• Kategori: KampenTaggar: EKG, Hjärtat, Röntgen, Student, föreläsning, hjärta, prover, svimma, syncopé, utredning; • Kommentarer (5)

Kommentarer:

1 Elisabeth:

Ja din lilla armé jobbar 24/7 det kan du lita på. Nu får Gosegrisen hålla ordning på dig så du vilar och äter ordentligt. Inget fusk!!
Kram från Elisabeth

Svar: Vi får ta hand om varandra ;) Kram! <3
Camilla Blomberg

2 annika eriksson:

Du är en sådan kämpe. Ska det aldrig ta slut. Styrke kramar från mig och katterna.❤❤

Svar: jadu, visst känns det som det varit extra kämpigt nu. Kram! <3
Camilla Blomberg

3 Christian :

Kämpa på!
Christian

Svar: Jag gör mitt bästa! :)
Camilla Blomberg

4 IA:

Jo det är ju jättebra om du äter och dricker ordentligt. Dålig aptit hör väl kanske till nu men den kommer nog tillbaka. Själv smarrar jag GB Triple Chocolate efter maten. :)

Svar: Jag börjar känna mig piggare och aptiten är bättre. Det hör väl ihop. Choklad kan väl aaaaldrig bli fel. Kram! <3
Camilla Blomberg

5 Hanna:

Kämpa!
Har kardiologen kollat om det är POTS? Det kan ju ge svimning och många med EDS får POTS som ännu en diagnos...

Svar: Hjärtspecialisten har tänkt i alla möjliga håll och kanter. Men det är svårt. En del symtom tyder på en sak, men andra symtom talar emot det. Eller också saknar jag vissa symtom. Som sagt: alla gåtor är inte lösta än.
Kram 💕
Camilla Blomberg

Kommentera här: