Det är magiskt!

För 5 år sedan tog jag bort 28 stygn i knät efter en större operation på grund av reumatismen. Jag hade fått beskedet att jag var tvungen att vara beredd på att jag aldrig mer skulle kunna gå igen (hur man nu någonsin kan förbereda sig på en sådan sak). Jag hoppade på kryckor och hade en stor plåtställning runt benet i flera månader. Det blev flera operationer och lång rehabilitering. Många av mina drömmar grusades.
 
Men jag var tvungen tro på att det skulle finnas så mycket som jag inte visste om än - upplevelser som väntar där ute i framtiden - som skulle berika mitt liv och som skulle vara värt att kämpa för. 
 
IMORGON ska jag vara med på showen Magic of Dance och dansa balett! Det är mot urusla odds att jag kan gå igen, men det är helt MAGISKT att jag kan dansa!!
 
Självklart skulle jag vilja dela den här magiska stunden med er i min lilla armé som följt mig genom dessa år. Tack för ditt stöd!
 
 
Fotograf: Christian Lundmark

• Kategori: Aktiviteter, Kampen; • Taggar: Dansa, Knä, Reumatism, artrosfibros, balett, min lilla armé, operation, tacksam; • Kommentarer (4)