Superhjältinnorna

Jag måste bara få tala om vilken grymt bra respons jag fått på filmklippet Superhjältar – Tillsammans. Filmklippet hyllas inte bara av Reumatikerförbundet och Blogg.se. Det är många där ute som tycker att "unga superhjältar" är ett vinnande koncept och borde synas mer. Det sägs att vi har potential att bli större. Vem vet, kanske... ;) 

Det är klart det är jätteroligt att nå ut till en bredare publik. Men jag måste ärligt säga att för mig är det allra roligast och finast när ni hört av er för att ni personligen blivit inpspirerade av filmen. Det är vad det här handlar om. Det spelar ingen roll om 3000 sett filmen, det som räknas är om vi så bara kan nå ut och inspirera 1 endaste person. Då har vi lyckats. För det handlar aldrig om hur många som sett filmen, utan om vilka som berörts av den.

Hur varm i hjärtat blir jag inte när jag får mejl med ord som: "Jag blev verkligen inspirerad! Jag leder en dansgympa grupp för barn/ungdomar med funktionshinder (utvecklingsstörning), jag tar med mig denna dansinspiration dit!". Jag blir löjligt stolt. Jag ryser. 

Det är fint att ni hjälper oss att sprida budskapet vidare att vara sina egna superhjältinnor och superhjältar. Vi står enade tillsammans! 
 


 
 
• Kategori: Filmklipp, Media; • Taggar: Ehlers-Danlos Syndrom, Reumatism, Superhjältinnorna, tillsammans, tävling, vinnare; • Kommentarer (1)