I fight it, but it’s stronger than me.

När jag vaknade var det som om kraften försvunnit i benet och någon tryckt genom en pil. Jag låg orörlig i sängen och fick tvinga mig själv att försöka flytta, böja benet, att över huvud taget kunna göra något alls. Jag gick som en skadeskjuten älg. Och fast svullnaden i knä gått ned jättemycket har musklerna, som kompenserade när det var svullet, överansträngs och blivit inflammerade. Det är bindväven som inte klarar av att hålla emot. Jag tror det är därför som det gör så ont att försöka gå. Men jag vägrar ge efter för det här. Det är nu jag tar fram mina superkrafter till nyårsfirandet ikväll! 

 

ÖNSKAR ER I MIN LILLA ARMÈ ETT GOTT NYTT 2013!! 

 

 

Nyår: 2012
Foto: Ellinor D. 
• Kategori: KampenTaggar: 2013, Bindväv, Knä, Kraft, Nyårsfirande, inflammerad, muskler, superkrafter, svullet; • Kommentarer (0)

It ain't over 'til it's over.

Idag kunde jag gå(nu är det nästan omöjligt igen) och jag känner mig mycket piggare. Ellinor och Nellie har varit här också. Jag skulle önska att vi tre stod på ett par slalomskidor eller på varsin snowboard i det här perfekta vädret vi haft idag. Kungsberget lockar utanför. Men det fungerar ju inte nu. Jag går bara runt och väntar på att få operationen avklarad. Det är min enda chans att bli bättre. Jag vet att det kanske bara kommer ge mig ett år med ett ”friskt” knä. Men det är värt det.

 

Nu är det Rockyfilmen som gäller... 

 

 
Foto 2011: Ellinor D. 

Drömmar läker

Idag känner jag mig bättre. Jag tror allt matfrosseri och vilande gav positiv verkan. Nu försöker jag samla ihop lite superkrafter medan jag tittar på Min Stora Gala som är en hyllning till stiftelsen MinStoraDag. Den stiftelsen vet jag har en väldigt stor betydelse för de barn och ungdomar som är svårt sjuka och som fått en önskan uppfylld. Jag har själv blivit utvald och den glädje MinStoraDag gav mig alla gånger, har fått mig att orka hålla skenet uppe och kämpa vidare. Det är livsviktigt! 

 

 
                                                 

 

• Kategori: Kampen, Kvalitetstid; • Taggar: Drömmar, MSD, Min Stora Gala, MinStoraDag, barn och ungdomar, betydelse, hyllning, hålla skenet uppe, livsviktigt, läker, sjuk, svårt; • Kommentarer (0)