Stockholm - Heron City

Nu är jag hemma! Jag och Evelina har hjälpt friends under evenemangshelgen i Heron City. Det är vårt projektarbete. Vi fick sitta och rita med barnen för att tillverka knappar. Vi måste ha tryckt minst 100st första dagen. Men roligt var det!

Vi har verkligen haft en toppenhelg! Det blev ett litet äventyr att hitta dit, vara där, åka tunnelbana och buss, sova på hotell, problemlösningar, äta på restaurang varje dag, träffa jobbarkolegor som snabbt blev ens nya vänner, jobba som volontärer och sedan hitta hem igen. Men vi lyckades och allt har till slut gått jättebra och det har varit jätteroligt!!

 

 
 
Jag ska helst ha gått upp två kilo till imorgon då jag ska på PRE-OP, men det blir nog inga problem efter den här helgen. ;)

 
• Kategori: StudierTaggar: Friends, Heron City, PRE-OP, Projektarbete, Stockholm, buss, jobbarkolegor, knappar, restaurang, skolan, skolarbete, tunnbelbana, volontär, vänner, äventyr; • Kommentarer (0)

Framme på hotellet!

Äntligen. Äntligen. Äntligen. Men vilken lång och svår resa det har varit. Fel tunnelbana och krångel med bussarna. Men nu ligger vi i varsin säng med storkäk och fetaste godispåsen. Evelinas godispåse är så stor att expediten i affären fråga om hon inte ville ha en kasse. Hahah! Vilken helg det här kommer bli! 
 
Imorgon och på söndag kommer vi stå inne på Heron City i fina FRIENDS kläder och tillverka knappar åt barn och ungdomar. Jag är hemma söndag kväll. 
 
• Kategori: StudierTaggar: Friends, Heron City, Stockholm, buss, godis, tunnelbana, äntligen; • Kommentarer (1)