Plåtben på Halloween

Är på halloween i Sandviken med syrran. Känns som om jag smälter in fint bland alla spöken, häxor och vampyrer med mitt "plåtben" när jag hoppade över kryckorna. Hoppas ni får en läskig Halloween eller vad man säger! :)

I väntan på hopp

Jag trodde aldrig att det skulle ta SÅ HÄR mycket på mina krafter att bada. Det var ju igår, inte idag! Jag har frysit konstant efteråt. Jag märkte redan att jag var kall när jag frös i bubbelpoolen... Men det gick aldrig över. Jag kunde inte sova i natt för att jag tyckte det var så kallt. Men med mjukiskläderna på och värmefilten påslagen idag har jag äntligen fått upp värmen och blivit lite piggare.
 
På eftermiddagen tog lillsyrran med mig på bio. Eller jag med henne? Jag tyckte det var läge att använda mitt presentkort som jag vann efter en skrivartävling för några månader sedan. Blev helt slut efter det. Orkar ingenting nu. Orkar inte äta. Orkar knappt prata. Orkar inte skriva mer... Men något måste man ju sysselsätta tankarna med annat än brott & straff och läkarkontakt med Sveriges alla sjukhus… 

Parkbadet

En sommar för 2år sedan...
 
Idag har jag tagit ett välförtjänt avbrott från studierna. Jag och min lillasyster åkte till badhuset. Jag tyckte att jag var duktig som kunde vara under vattnet över en minut. Men badvakten tyckte inte det…  Hur som helst är jag helt slut nu. Dem här timmarna tog på krafterna. Redan efter en halvtimme bland hopptorn, rutschkanor och vågor bestämde sig kroppen för att jag skulle sitta på en stol och titta på. Okej, tänkte jag eftersom jag vill ha lite energi kvar till tentan. 

Nu ska jag göra ett sista ryck med tentan innan jag lämnar in den ikväll!