Jag kan sitta på knä!!

 
Bild 1. visar vad jag max kunde böja när det var som värst.
Bild 2. visar hur mycket jag kan böja idag (enorm skillnad, eller hur?!!).
Bild 3. är bildbeviset att jag kan sitta på knä!  
Bild 4. visar bulan jag fick efter att jag svimmat och slog i knä. 

 

Jag hade egentligen inte tänkt skriva mer här just nu. Men sen lade jag märke till en grej jag bara kände mig tvungen att dela med mig av. 

Jag måste ha slagit i mitt redan sargade knä när jag svimma. Upptäckte att jag fått en svullen bula på sidan av knä (himla svår att få rättvisa på bild) som är alldeles öm och pyttelite blå. Men det jag vill berätta är att jag nu kan sitta på knä!!! Det här är något jag inte klarat på över 1 ½ år!! Jag kan inte lägga hela min kroppsvikt på, men jag nuddar båda hälarna mot rumpan nu. Jag vet inte, men kanske var det något som ”slogs loss” inuti knä (något som tidigare låg i vägen) när jag svimma och ramla på badrumsgolvet?! Men det är möjligt att den stränga vilan har hjälpt till också. ;) Hur som helst förde ju denna ”svimningsolycka” något bra med sig, om man ska tänka positivt. Som jag längtar nu efter att få visa upp det här för min sjukgymnast! Man trodde ju att jag aldrig någonsin skulle klara av det här med tanke på den hemska artrosfibros jag har. Men nu kan jag! Känns riktigt bra!!

Jag mår bättre idag också. Inte återställd, men jag vågar hoppas på att jag inte behöver åka in till sjukhuset igen! Jag utmande mig själv genom att gå ut med soporna. Skulle det gå bra, då var jag okej. Jag mådde inte speciellt bra efteråt (somnade utslagen på soffan 1h), men jag klara det! Det som räknas. Jag blir bättre! Och eftersom jag känner mig så ”pigg” ska jag hitta på lite skoj idag (Nellie kommer över hit) och förhoppningsvis gå ut lite på stan. Men för att ta det säkra före det osäkra så får jag sätta mig i wheelisen!

• Kategori: KampenTaggar: Knä, artrosfibros, blåmärke, bulan, bättringsvägen, sjukgymnast, svimma, svullen, öppen knä operation; • Kommentarer (3)