När det värsta ändå händer

Jag vill bara komma med en liten lägesrapport till er som ännu inte vet. 

När jag vaknade upp efter det "lilla ingreppet" i käklederna hade jag fruktansvärt j*vla ont!! Samtidigt frös jag så mycket att jag hackade tänder. Lilltösen har fått genomgå en större operation än väntat. Mitt värsta scenario hade besannats. Jag ville storgråta. Men det var fysiskt omöjligt. Vilket gjorde känslan ännu värre. Jag bad tyst till alla gudar jag inte tror på att jag ALDRIG ska behöva göra det här igen! Inte för resten av mitt liv! Sen kom räddning och tröst i form av morfin, värmefiltar, mössa, piggelinglass och gosegrisen!

Det värsta borde vara över nu, för den här gången. 

Men käkkirurgen blev tvungen att skära upp bägge käkledssidor för att göra en kraftigare spolning (få bort inflammationerna) och en adherenslösning (få bort sammanväxningarna). Nya stygn i samlingen. 2 veckor strängt följa flytande-kost-dieten. Jag är nu omplåstrad, uppsvälld, frusen, lätt febrig och kan knappt röra munnen för att svälja min egen saliv. Det är svårt att prata också. Jag får upp munnen bara någon millimeter! Men jag står ut med smärtan så länge jag är vaken. Det gör bara för ont att lyckas somna. Men just nu vill jag bara sova!

Tack för alla era hejarop och krya-på-dig-hälsningar! Det är fint att ligga och läsa nu när man är dålig.
BAMSEKRAM
• Kategori: OperationerTaggar: Ehlers-Danlos Syndrom, Gävle Sjukhus, Käkkirurg, Reumatism, atrosfibros, käkledsoperation, käkledsspolning, operation; • Kommentarer (22)