Tillsammans slår vi ett slag för Krigszonen!

Alldeles innan käkledsoperationen fick jag den glädjande nyheten att min blogg är en av de sju utnämnda finalisterna till årets bloggpris i kategori "ÅRETS BUDSKAP/INSPIRATÖR". Jag tycker det är jättekul att se att det jag skriver om gör verklig skillnad i människors liv och att det här lyfts fram i rampljuset! Det finns så många viktiga ämnen att fortsätta uppmärksamma om en osynlig sjukdom som bl.a. reumatism. Det behöver fortsätta spridas mer kunskap för en ökad förståelse av omgivningen. Det finns också så mycket ”tips och trixs” vi i liknanden situation kan dela med oss till varandra. Det ger en slags trygghet mitt i all sjukdomskaos att kunna stötta varandra till ett bättre liv. Olika möten med andra i liknande situation är livsviktigt för att få känna att en inte är ensam. Det är sådant jag skriver och jobbar på varje dag. För att jag vet och har sett hur mycket det hjälpt mig och många andra.
 
Min blogg är egentligen som en pingisboll i universum i jämförelse med de ”stora bloggarna”. Men jag känner att jag har lyckats göra ett avtryck och det är egentligen den verkliga vinsten. Om jag kan göra skillnad och förändra något hos en endaste människa - då har jag vunnit. Eller nej, VI har vunnit. Tillsammans slår vi ett slag för KRIGSZONEN!
 
HÄR röstar niNi har fram till tisdag den 5 december på er! Glöm inte att GILLA det här inlägget också! Tack min lilla armé! 
 
• Kategori: KampenTaggar: Arthrofibrosis, Ehlers-Danlos Syndrom, Reumatism, blogg, min lilla armé, osynlig sjukdom; • Kommentarer (2)