Modevisning i Gävle

Igår var det Earth Hour. För att uppmärksamma det anordnades en modevisning i Gävle. Jag var en av modellerna (längst bak i mitten). Jag har åkt in tidigare i veckan och provat ut kläder, prova hinna byta om och för att öva på catwalken till "mina" låtar för att det ska ta så nära 40 sekunder som möjligt. Men igår var själva visningen.
 
Det kändes väldigt lyxigt med ett ”green room” med chips och godis, goodiebags och läsk. Vi hade en sminklounge också. Jag kände mig som en högt viktig person som blev stylad av en frisör ute på stan och fick åka bil tillbaka till lokalen bara för att det regna. Avståndet var pinsamt nära. Men ändå. Frisyren får ju inte förstöras. 

Jag hade det riktigt bra igår kväll. Det var roligt att få träffa nya människor och bli ompysslad. Det blir som en speciell stämning med musiken och att vi alla har ett gemensamt mål. Sen ger förstås publiken en massa härlig energi! Det kändes också som ett bra tillfälle att ”inviga” mina ”nya ben” på catwalken. Det har gått drygt en månad sedan operation nu. Om än det gör ont så klarar jag av att gå kortare sträckor ganska bra. Men det blir snabbt svullet och jag måste vila. 
 
Hur uppmärksammade ni Earth Hour igår?