Kriget i kroppen fortsätter

Igår och idag har jag mått dåligt. Det är lite av den här sjukdomskänslan som härjar i kroppen tror jag. Jag har känt mig frusen, hängig och haft ont. Jag har fått kämpa mig igenom de här skoldagarna. Timme efter timme. Kämpa, andas, plugga, andas, kämpa. Igår var jag på väg hem tidigare för jag kände mig dålig men det stod "skapande verksamhet" på schemat som jag gärna ville gå på och blev kvar. Det blev en mycket lugn lektion och det var skönt att bara sitta och rita. Men på väg hem kände jag mig allt sämre och det blev ansträngande att andas. Hela kroppen var svag och jag blev håglös. Men till kvällen kände jag mig bättre.

Idag har jag känt mig minst lika dålig. Men jag har bara haft en lektion i skolan och då tittade vi på film så jag var med. Men att ta sig fram och tillbaka och hålla sig upprätt är inte alltid så lätt. Jag kände att kroppen var svag men jag ville dit. Men jag ringde till mamma så hon kunde hämta mig när skoldagen var slut. Jag var så trött och ville hem fort och vila. Troligtvis är bara kroppen ovan med att vara aktiv så länge i skolan så det är dräför jag har en obehaglig känsla i kroppen. Men jag vet inte. Jag är  alla fall glad för att det blev en kort dag och att jag fick med mig det viktigaste hem; glädje och kunskap!

 

 

 

• Kategori: Kampen, Studier; • Taggar: andas, glädje, kunskap, kämpa, plugga, schema, sjukdomskänsla, skolan, skoldag, timme; • Kommentarer (1)

Uppmuntran

  
 TACK! 
Var du än är, vem du än är så vill jag du ska veta att jag blev jätteglad för brevet. Jag vet att du läser min blogg och jag tror att jag kan gissa vem det är ifrån, men det är roligt med ett litet mysterium också. :)
 
 
 
 
 
Min andra uppmuntran är biobiljetten som nu kommit hem i brevlådan. Undra vad jag ska se för film?
 
 
• Kategori: KvalitetstidTaggar: Unga Reumatiker, bio, biobiljett, blogg, brev, glad, medsoldat, mysterium, tack; • Kommentarer (0)

Liten ljusglimt med stor betydelse

När jag kom hem från skolan idag så hittade jag ett litet vykort i brevlådan adresserat till mig. Det är en sådan småsak som att bli utvald och få en biobiljett som betyder så otroligt mycket för mig. En sol som lyser upp i mörkret. Det ger så mycket kraft, hopp, mod och styrka att fortsätta kämpa! TACK.


• Kategori: KvalitetstidTaggar: Tack, Unga Reumatiker, biobiljett, hopp, kraft, mod, styrka , utvald, vykort; • Kommentarer (0)