Pausar med mellis

Tar en paus från hemmastudierna en stund med ett lika lättuggat mellanmål som jag fick på sjukhuset i somras. Sjukt vad "skadad" man blir. Går inte äta det och det, lyssna på den och den musiken osv. förrän jag tänker på alla operationer. Skönt att den historien i alla fall slutade bra - tillslut! 

pluggar som aldrig förr

Flera hundra sidor om obegripligt svåra teorier och olika syner på brottslighet. Det är mycket att läsa, analyser att försöka förstå och massa brottsprevention. Men det är intressant och spännande ibland. Det bästa är att få läsa om gamla fall. Det är ungefär vad jag hade väntat mig av utbildningen och av att läsa på högskola. Det känns på riktigt att jag går i skolan nu. Men jag hade inte väntat mig det här illamåendet och den här extrema tröttheten som kommer efter droppet. Jag måste försöka fokusera. Vill klara det här! 

HiG

Mycket är nytt. Nya intryck. Nya klasskompisar. Nya studier. Nya lärare. Det här var veckans första och sista skoldag. Allt känns bra men jag är helt utsliten efter ett pass med föreläsning och gruppdiskussioner mellan 10:30 – 15:30. 

Sova middag är vad jag behöver nu! 
• Kategori: StudierTaggar: Högskolan i Gävle, kriminologi; • Kommentarer (1)