Bad, gummibåt och gofika

 

Idag åkte jag och Nellie och bada. Det var så djupt utanför bryggan att man blev tvungen att trampa vatten för att hålla sig flytande. Det gick inte så bra med mitt ben. Men det gjorde inget. Vi satt ändå mest i gummibåten och chillade runt på vattnet. Vi paddlade ut till den lilla flytande bryggan(till höger på fotot) som låg ute i vattnet. Vi klättrade upp där för att njuta av vårt gofikat. Alldeles perfekt. 

 

Imorgon börjar allvaret igen. 3 dagar kommer gå åt på sjukhuset den här veckan med alla 8 olika besök. Kroppen är väldigt kraftlös och det är gränsfall att jag måste ta händerna till hjälp för att koppla när jag kör bil. Det gör samtidigt väldigt ont i knä och muskelstyrkan är svag. Jag orkar inte gå upp för en badstege med vänster ben först och jag är inte så smidig med mitt knä att jag kan hoppa upp på bryggan. Men det har gått riktigt bra ändå idag! Men när benet är som värst måste jag lägga all fokus på att bara kunna lyfta ner benet från soffkanten... 

• Kategori: Kampen, Kvalitetstid; • Taggar: Bada, Gävle Sjukhus, Knä, Nellie, Simning, båt, fiska, , simma, sjukhusbesök, svag, vecka; • Kommentarer (0)

Övar på kast

 
Jag har övat på några kast ute på gården idag. Jag knöt fast en mutter som tyngd i linan och sen var det bara att kasta bort all frustration. Samtidigt övar jag in en teknik som jag kan använda sen när jag ska fiska på riktigt. Det går ju att göra så här också! :) 
 

Rehabilitering - dag 29

Här pressar jag benet med hjälp av en rem för att böja knä så mycket som möjligt. 
 

På sjukgymnastiken idag har jag haft en kompanjon som jag tränat med. Det känns lite roligare att träna med någon annan än sjukgymnasten. Någon som är i samma situation. Någon att dela skratten med. För där låg vi båda på varsin brits och skrattade i försvar mot smärtan vi kände. Det är så vi gör.

 

Knä har blivit lite sämre i sträckningen och vänster fot är lite svullen. Men med tanke på gårdagens bravader vid linbanedammen är det inte så konstigt. Men det går nog över snart hoppas jag. Annars har träningen gått bra. Sjukgymnasten och jag har försökt planera lite inför träningen jag ska få efter operationen den 11 juli. Jag kommer då ha en annan sjukgymnast som kan lite inom både reumatologi och ortopedi. Eftersom knä är en sak och resten av kroppen en annan kan det vara bra. Jag tycker min sjukgymnast är toppen men det här kommer nog bli bra det med. Det är bara tillfälligt under sommaren.
 
Jag och sjukgymnasten avlutade träningspasset med att kasta boll på varsin balanskudde. Jag vann! ;)  
 
• Kategori: RehabiliteringTaggar: Gävle, Gävle Sjukhus, Knä, Sjukgymnastik, Träning, hopp, linbana, ortoped, reumatologi, öppen knä operation; • Kommentarer (0)