Operation döda inflammationerna

Hör upp min lilla armé! 

Krigaren har nu intagit sin rättmätiga plats i fighterpose! Som för att ladda upp inför 26:e gången jag får (z)narkos. Jag fryser efter descutan-duschen. Det pirrar i hela kroppen. Jag har svårt att sitta still. Det enda jag gör är att stirra på klockan. Sekund för sekund. Väntar på startskottet. Men det är bra att jag är på helspänn. Det betyder att jag är stridsberedd!

Jag har inte ätit något på flera timmar eftersom man måste vara lätt och snabb på fötterna när man går upp i ringen och slåss. Med rädsla och fylld av hopp kommer jag sätta planen i verket. Jag är i alla fall inte ensam. Förutom att jag vet att jag kommer finnas lite extra i era tankar idag, så kommer jag ha gosegrisen (den som jag fick utav en av nissarna) med mig som sällskap och som hålla i handen-material. Det är okej att vara lite barnslig ibland. :)
 
Jag vägrar tänka på att det här, även om det går som allra bäst, bara är början på en mycket lång och tuff kamp. Det krävs krigarmentalitet, mod och uthållighet. Men det är tre egenskaper jag vet att jag besitter. Jag måste ta en strid i taget. Just nu har jag bara ett mål: att döda inflammationsmonstren som ockuperat mina käkleder! Oddsen är 80 % chans till förbättring. Den här matchen ska jag vinna!! Så är det bara. Låt mig nu höra er heja mitt namn med kärlek så högt att jag kanske hör!

Bamse-godnatt-kramen!
• Kategori: OperationerTaggar: Ehlers-Danlos Syndrom, Reumatism, krigarmentalitet, käkkirurgen, käkledsoperation, käkledsspolning; • Kommentarer (5)

Kommentarer:

1 Bea:

Heja Camilla! Döda inflammationen bara! Visa ingen nåd! :)

2 Anonym:

Hejaheja Camilla!!

3 Sandra:

Kom igen och smocka på med en rak höger!!

4 Malin:

HEJA CAMILLA HEJA CAMILLA HEJA CAMILLA!!! Efter den raka högern kör du med en ordentlig uppercut så kanske inflammationsmonstren knockas ;)

5 Ronja:

Kom igen nu Camilla, vi tror på dej och kom ihåg att det är okej att inte orka vissa dagar❤️ Kramar

Kommentera här: