Nya äventyr 2018!

Det första jag kommer att tänka på som hänt det här året är mitt jobb på Socialtjänsten som handläggare och allt roligt som följt av det. Det har varit en stor erfarenhet rikare. Inte bara arbetet i sig, utan allt bra som följt av det. Att träffa kollegor som blir ens vänner, åka på resor och bara ha riktigt roligt på kontoret och kanske framförallt utanför kontoret! Det har räddat mig ur en mängd svåra saker. För naturligtvis har det hänt flera tuffa saker i år också. Det jag tänker på då är exempelvis käkledsoperationen. Ny medicinering med cellgifter. Och förlusten av en person som kom att bli som en modersfigur till mig. Det tog jag väldigt hårt. Men jag har tagit mig igenom det där. Det blev lite mindre fruktansvärt och jobbigt tack vare jobbet, snälla kollegor och roliga upplevelser. Det fick mig orka ta ett till steg fast det kändes omöjligt. Det är något jag kommer ta med mig resten av livet.
 
Under 2018 väntar nya äventyr. Men de är större än vad jag vet om själv. 
 
Gott nytt år till er min lilla armé!
 

Stark Reumatiker
Ett stort tack,
kom i mitt postfack.
Denna fina klapp bevisar,
att jag engagemang visar.
Klart på himmelen stjärnan lysa,
nu med kompis jag på bio kan mysa.
Jag känner mig riktigt snygg,
med ”Stark Reumatiker” på min rygg.
Denna t-shirt jag närmast hjärtat kommer bära,
tackar allra ödmjukast för julklappen mina kära.
T
A
C
K

• Kategori: KampenTaggar: Reumatism, TACK, Unga Reumatiker, engagemang; • Kommentarer (0)

Min jul

Jag har haft flera dagar med julfirande i år.

Först i Stockholm med andra i liknande situation som mig. Vi pysslade julkort och pepparkakor. Sjöng julsånger och hade paketöppning. Filmvisning och fikastunder. Det kändes fint att hitta någon att prata med, verkligen prata. När en får dela ensamheten med någon som förstår, fylls tomrummet med trygghet och glädje.

Någon dag före själva julafton firande jag med finmiddag, nya Star Wars-filmen på bio och Bingouppesittarkväll. Riktigt kul!

På julafton och juldagen firande jag med släkten. Julmat (makaroner och köttfärssås för min och lillsyrrans del) och julklappsspel. 

Till något annat! Min yrsel är mycket bättre. Nästan helt borta. Kanske beror det på att jag lyckats få bort det mesta av blodet i örat? Om det nu var det som orsakade det. Eller kanske har kristallerna fallit på plats av sig själv. Om det nu var det som orsakade det istället. Spelar kanske ingen större roll. Huvudsaken är att det blivit bättre!