Ut på tjänsteresa

Jag packar min väska för fullt. Jag ska åka iväg med en kollega på en kortare tjänsteresa. Det ska faktiskt bli lite kul att få komma utanför kontorsmiljön. Få ”nätverka” och lära mig nya saker. Det ser jag fram emot. Men jag behöver se till att jag har mediciner, lättuggad mat och andra nödvändigheter med mig för att orka. Jag tog min cellgiftsspruta (metotrexat) i fredags och sov praktiskt taget halva lördagen. Men nu börjar jag känna mig piggare igen och borde klara den här utmaningen! 
 
Jag klarar mig helt utan smärtstillande efter käkledsoperation nu. Vilosmärtan känns okej. Men jag ska fortsätta ta smärtstillande i alla fall. Jag måste det för att kunna fortsätta träna upp gapförmågan. Jag får absolut inte undvika träningen bara för att det gör ont. Jag behöver därför fortsätta med smärtstillande för att möjliggöra träningen. Det är inte världens roligaste att sitta och övningsgapa. Men det går bra.
 
Jag kan äta vanlig mat ganska okej. Det tar lite extra tid och får inte vara för hårt eller segt. Men det är möjligt att äta i alla fall. Det svåra är att bettet inte passar ihop ännu. Jag är fortfarande svullen i sidorna. På vänstra sidan är jag väldigt öm och liiiite blå bakom örat. Men det borde bli bättre snart.

Ni har väl inte missat att jag är en av finalisterna till årets bloggpris i kategori "årets budskap/inspiratör". Du röstar HÄR

• Kategori: KampenTaggar: EDS, Reumatism, cellgift, käkled, metotrexat, smärtstillande; • Kommentarer (2)

Kommentarer:

1 Veronica:

Hej! Har precis hittat in till din blogg efter att reumatikerförbundet länkade den. Vilken hjälte du är!! Fortsätt kämpa, jag är enormt imponerad av din fightingspirit! Lider själv av en reumatisk sjukdom och vet hur jobbigt det kan vara, även om det skiljer sig åt för oss smärtsjuka också. Styrkekramar! /Veronica

Svar: Hej Veronica! Vad roligt att du kika in. Jättetack för alla fina och goa ord. Det stärker och gör mig väldans glad. Det får det kännas lite lättare att kämpa vidare! :D Jag förstår att du förstår eftersom du också vet hur det är och kan vara. Häng i tjejen! Kramar i massor!
Camilla Blomberg

2 Andreas:

Hoppas tjänsteresan inte tog på allt för mycket. Jag har läst i stort sett hela din blogg nu och är i förundran över hur du klarar av vardagen trots oddsen. Du är verkligen en inspiration för mig! Ta hand om dig och fortsätt krya så gott det går. Kram

Svar: Nu är jag hemma från min lilla miniresa. Wow, imponerande att du tagit dig igenom inläggen! Det berör och gör mig glad att du tagit dig tid att läsa. Det känns bra att mina texter på något sätt kunnat hjälpa dig. Det börjar kännas lite bättre i käklederna för varje dag. Jag har under min konferens smakat lite på årets första julbord. Tomtegröten var god :) Kram!
Camilla Blomberg

Kommentera här: