Pirr i magen?

Under förmiddagen var jag hos vampyrerna och lämnde blodprov igen. Nissarna blev lite förvånade av att se mig där så snart igen. Men jag fick förklara att jag kommer ta regelbunda prover eftersom jag startat upp ny behadling. Sen var jag förstås där för att lämna prover inför läkarbesök och sen för att lämna prover inför operation. Det blir några turer och det har varit mycket nu inom bara någon vecka. 

Fast det ska erkännas att det kändes lite trevligt att de känner igen mig. Det gör den snabba vistelsen lite mindre tråkig nu när jag har någon jag kan prata en stund med. Det blir mer av ett personligt möte av drop-in tiden. 

Min lilla armé! Börjar ni känna av pirret i magen? Eller är det bara jag som känner att jag behöver lugna mig med att fylla i gamla målarbilder för barn (föreställande sjukhus, ambulans m.m.) som jag blev tipsad om från min tid på barnkliniken? Kommer ni ihåg den där sjukhusserien jag målade med tillhörande små rim? Det är faktiskt så operation kommer gå till även denna gång. Du hittar den HÄR

• Kategori: KampenTaggar: min lilla armé, måla, provtagning, vampyr; • Kommentarer (2)

Kommentarer:

1 Andreas:

Hoppas det går bra för dig. Lycka till.

Svar: Tack Andreas! Det betyder mycket att få en "lycka till"-hälsning. 😊
Camilla Blomberg

2 Jennie:

Hoppas det går bra, för dig.

Svar: Jo tack Jennie nu är operation över och jag är på bättringsvägen. :)
Camilla Blomberg

Kommentera här: