En oväntad gåva

Helt otroligt!
 
Tillverkarna av Fresubin var så givmilda och goa att de skickade hem en flaska med apelsin och en flaska med svarta vinbär (jucy) i hopp om att jag ska hitta en ny favoritsmak! Roligt att de engagera sig i mitt sökande och letade fram alterantiv till mig. TACK för gåvan! 
 
Smaken på båda näringsdryckerna var faktiskt bra. För mig innebär betyget ”bra” att jag inte behöver svälja ner näringsdrycken med exempelvis vatten efteråt eller annan saft. Det går helt enkelt ganska lätt att få i sig dem. Jag gillade apelsinsmaken bäst. Den var ganska stark och dolde därför undertonen av järn väldigt bra. Problemet nu blir förstås att hitta fler med apelsin… De vanliga hemsidorna saknar naturligtvis just den smaken. Men nu vet jag ju att tillverkarna har och kan skicka ut och då kanske det går att få en bra deal via dem. :) 
 
• Kategori: KampenTaggar: Näringsdryck, käkleden, näringsbrist; • Kommentarer (2)

Kommentarer:

1 joanaoa.blogg.se:

Hej Camilla! Vanilj är jättegod.
Fråga din dietist. De ska beställa åt dig. Jag fick flera smak och konsistens att prova på . Men gillade bara vailij.

Svar: Hejsan, jag har provat vanilj på pulver som man kan blanda med antingen vatten eller mjölk. Den är jättegod till typ jordgubbar eller andra bär. Men den är inte så god att dricka bara rätt upp och ner.
Kram!
Camilla Blomberg

2 joanaoa.blogg.se:

Finms också vainilj fallfärdigt.
Den här ingår på recept. Boka själv en tid på 1177. På någon dietist nära sig. Så de kan beställa det du behöver och vill.
Kram

Svar: Jasså, tack det visste jag inte. Det kanske jag borde göra. 😊
Camilla Blomberg

Kommentera här: